УСЛУГИ / УЕБ ДИЗАЙН

Най-евтиният и един от най-ефективните методи за рекламиране на Вашия бизнес е в интернет пространството. За да бъдете конкурентноспособни на милионите уеб сайтове в мрежата, Вашият уеб сайт трябва да притежава задължително следните няколко качества:

Типове уеб сайтове, които разработваме

ПРОУЕБ-БГ ЕООД разполага с екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в разработката на уеб сайтове. Това ни позволява да работим по проекти с голяма сложност и да постигаме добри резултати. Част от проектите, които разработваме са:

Етапи в разработката на уеб сайта

- ДИСКУСИЯ С КЛИЕНТА

При първоначалният разговор с клиента се уточняват типа на уеб сайта, посетителите, към които ще бъде насочен, обсъжда се основната визия и името на уеб сайта . След това се започва работа по изработка на задание за работа.

- ЗАДАНИЕ ЗА РАБОТА

За да се получи перфектният краен продукт (уеб сайт), който да бъде изпълнен в срок, е изключително важно предварително да бъде изготвено задание за неговата изработката му. Ние много добре разбираме този факт и затова помагаме на нашите клиенти в него за да бъдат включени в него всички детайли.

Ако нямате конкретна идея какво трябва да включва вашият уеб сайт, ние ще Ви помогнем като, ще Ви предложим най-доброто, базирайки се на нашият опит до момента и дейността, която извършвате.

- СНАБДЯВАНЕ С НЕОБХОДИМИТЕ МАТЕРИАЛИ

Задължителен елемент при създаване на качествен уеб дизайн е логото на фирмата. Ако нямате такова, ние можем да изработим лого за Вас. Добре е също така да предоставите снимков материал на Ваши обекти или продукти, като при липса на такива ние можем да подберем такива. Препоръчително е да получим кратък текст, описващ Вашата дейност.

- ИЗРАБОТКА НА ДИЗАЙН

На база дискусията с клиента, заданието за изработка на уеб сайта и материалите, предоставени от клиента, вече можем да предложим първоначална концепция за дизайна. Дизайнъта за Ввашият уеб сайт, ще бъде уникален, съобразен с последните тенденции в сферата на уеб дизайна и изцяло отговарящ на Ввашите нужди. След като получите дизайна, Ввие ще имате възможността при необходимост той да бъде променен според Ввашите виждания. Същшинската изработка на уеб сайта, ще започне единствено и само когато дизайнъта Ви уодоволетдворява изцяло и бъде одобрен от Ваша страна.

- ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТА

Вече имаме събрана цялата информация и одобрен от Вас дизайн и можем да започнем работа по програмната изработка на уеб сайта. В процеса на разработка уеб сайтът ще бъде разделен на модули. След завършването на всеки модул той ще бъде качван на тестов сървър, до който Вие ще имате достъп. Така ще имате пълен контрол по време на разработката на уеб сайта и ще може да виждате етапа, до който е стигнала.

- ПУСКАНЕ НА УЕБ САЙТА В МРЕЖАТА

След като уеб сайтът се завърши, той трябва да бъде пуснат в публичното пространство, за да бъде видим от всички в мрежата. За да стане това, ние ще Ви помогнем при избора на хостинг план и ще инсталираме уеб сайта.

- ПОДДРЪЖКА

При сайтове с голям обем от информация, каквито са например фирмените каталози или онлайн магазините, необходимостта от непрекъснато й обновяване изисква намесата на специалисти. Ние сме тези специалисти, на които може да разчитате.
Прочети още за услугата абонаментна поддръжка.

Система за управление на съдържанието (CMS)

Всички уеб сайтове, изработени от ПРОУЕБ-БГ ЕООД, включват и система за управление на съдържанието. Така информацията на уеб сайта ще бъде лесно обновявана. Притежавайки уеб сайт с такава система, Вие ще спестите пари от бъдещата му поддръжка.

Връзка между уеб сайта и софтуерен продукт

За улеснение на работата с уеб сайта и бързото му актуализиране много често се налага освен чрез администраторския панел съдържанието на уеб сайта да може да бъде обновявано посредством софтуерен продукт. Най-добрият пример е връзката между електронните магазини и складовите програми. Тук има два варианта - да се използва софтуерен продукт, който позволява такава интеграция, или ние да създадем такъв за Вас. Повече информация за създаване на програмен продукт може да намерите на страницата Бизнес софтуер.

Оптимизация за търсещи машини (СЕО)

Незадължителен, но силно препоръчителен елемент след изработката на уеб сайт е неговото оптимизиране за търсещи машини. Тази услуга помага на уеб сайтовете да заемат челни позиции в търсачките и по този начин да постигнете максимална посещаемост. С всеки завършен от нас уеб сайт Вие получавате безплатна onpage оптимизация. При Ваше желание може да получите и пълна оптимизация на Вашия уеб сайт, с което да получите още повече посещения.

Собственост на уеб сайта

След изработка на уеб сайта всички права над него, както и над всички работни файлове и скриптове, стават Ваша собственост.

Цена / Качество

Не на последно място стои цената за изработка и качеството на крайния продукт (уеб сайт). Ние не твърдим и не се стремим да създаваме възможно най-евтините уеб сайтове, защото ниската цена на такъв вид услуга винаги се отразява пагубно на качеството на крайния продукт. Ние се стремим към намиране на оптималния вариант за цена, която да не повлияе на качеството на Вашия уеб сайт.


ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

 
ВСИЧКИ НАШИ ПРОЕКТИ