УСЛУГИ / УЕБ БАЗИРАН СОФТУЕР

Дори и най-добрият софтуер има един недостатък и той е, че задължително трябва да бъде инсталиран на компютъра, на който се използва. Това може да бъде голямо неудобство, ако например използвате различни операционни системи, пътувате или работата Ви налага често използване на различни компютри.

Какво е уеб базиран софтуер?

Въпреки че услугата, която предлагаме, всъщност е обикновен уеб сайт, ние решихме да я отделим в отделна категория, защото тя може напълно да замести необходимостта от инсталиране и използване на софтуерен продукт. Когато работата на софтуерния продукт се свежда до работа с бази данни, много често този продукт може изцяло да бъде заменен с уеб приложение, което да изпълнява неговите функции.

Някои от предимствата при използване на такъв продукт са:

Типове уеб базиран софтуер които разработваме

За разлика от уеб сайтовете, тук е много трудно да се конкретизират категории. Причината за това е, че такъв тип софтуерен продукт може да бъде използван в изключително голям аспект от сфери, които нямат нищо общо помежду си например: счетоводство, хотелиерство, вериги магазини, вътрешно-организационни дейности и много други.

Използване само в локална мрежа

Ако не желаете приложението да бъде достъпно от цялата световна мрежа, а само от хората във Вашия офис, то може да бъде настроено да работи само в локалната Ви мрежа или само от определени от Вас мрежи.

Връзка със софтуерен продукт

Ако използвате приложен софтуер и той позволява интегрирането му с уеб програмна среда, тогава е възможно двете приложения да работят едновременно. При желание от Ваша страна можем да изработим и софтуерен продукт, с който да работят заедно. За повече информация прочетете страницата Бизнес софтуер.

Цена

Цената за изработката на уеб базирания софтуер не се различава от тази за изработка на приложен софтуер. Причината за това е, че сложността и времето за изпълнение са едни и същи.

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

 
ВСИЧКИ НАШИ ПРОЕКТИ