УСЛУГИ / БИЗНЕС СОФТУЕР

Бизнес софтуерът е важен елемент в процеса на работа за всяка фирма. С него може да се контролират приходите и разходите на фирмата, да се съхранява информация за предлаганите продукти, да се следи складовата наличност, да се контролира процеса на работа и още много други дейности.

Защо софтуер по поръчка?

Въпреки че дейностите на повечето фирми в една и съща сфера си приличат, винаги има малки разлики. Точно те са причината повечето готови софтуерни решения да не могат да задоволят напълно нуждите на клиента, а в някои случаи дори да доведат до големи затруднения в използванего на софтуерния продукт. За разлика от предлаганите готови решения, софтуерът по поръчка може да бъде направен така че напълно да съответства с Вашите нужди и да отговаря изцяло на Вашия процес на работа.

Абонаментна поддръжка

Заедно с развитието на всяка фирма включването на нови асортименти от продукти и/или услуги обикновено налага и разработката на допълнителни модули към Вашия вече готов бизнес софтуер, които да ги обслужват. Най-добрият вариант да се случва това е чрез сключване на абонаментен договор.

Повече информация може да прочетете в страницата Абонаментна поддръжка.

Връзка с уеб сайт или уеб базиран софтуер

След изработката на всеки софтуерен продукт при необходимост към него може да бъде създаден и уеб сайт или да бъде свързан с уеб базиран софтуер. Така може да контролирате изцяло работата на уеб сайта, без да се налага да използвате администраторския му панел, или да получавате данни, подадени от посетителите на Вашия уеб сайт.

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

 
ВСИЧКИ НАШИ ПРОЕКТИ