УСЛУГИ / ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Графичният дизайн е дейност, при която на даден обем информация се придава удобна и естетична форма. Това често става чрез използване на типография, изображения, цветове и други.

Уеб дизайн

Уеб дизайнът играе основна роля в изработването на един уеб сайт. Той представя визията, която посетителите ще видят, когато посетят Вашата страница. Той се изработва преди програмното изпълнение на уеб сайта, след което се променя според вижданията на клиента (при необходимост) и след одобряването му започва същинското изпълнение на уеб сайта.

За пълната информация посетете страницата Уеб дизайн.

Графичен дизайн на фирмени знаци (Лого)

Фирменото лого играе важна роля при всяка презентация на Вашата фирма, независимо дали се използва за изработката на големи рекламни материали, уеб сайт или най-проста визитка. Трябва да имате предвид, че обикновено логото се използва през целия живот на фирмата, затова първата му изработка е изключително важна.

Процес на разработка на фирмено лого:
След изработката на фирмен знак и заплащане на дължимите суми собствеността на логото и всички рабони файлове се прехвърля на клиента.

За пълната информация посетете страницата Лого дизайн.

Визитки

Добрата визитка е една добра презентация на всеки служител пред Вашите партньори във Вашата фирма.

Процес на разработка на визитка:
След изработката на визитка и заплащане на дължимите суми нейната собственост и всички рабони файлове се прехвърля на клиента.

Фирмени рекламни материали

За да бъде пълен комплектът от услугите в сферата на графичния дизайн, фирма ПРОУЕБ-БГ ЕООД предлага още изработване на:

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

 
ВСИЧКИ НАШИ ПРОЕКТИ